در این دوره آموزشی قصد داریم به معرفی پروتکل های امن (Security Protocols) در ارتباطات بپردازیم و با پیاده سازی انواع راه حل های Cisco VPN، ارتباطاتی را که از بیرون سازمان به داخل سازمان بر روی بستر نا امن شکل می گیرند را، به طور کامل ایزوله و ایمن نمائیم.
حضوری و غیر حضوری
20 ساعت
7 جلسه
مقدماتی
CCNA R&S
گواهی آموزشی
کارشناس فناوری اطلاعات
هدف از برگزاری این دوره این است که دانش پذیر بتواند پس از گذراندن این دوره در انواع سناریو های ارتباطی (تشریح شده در بخش “معرفی غیر رسمی دوره”) نوع VPN مناسب را تعیین و آن را پیاده سازی و نگهداری نماید.
با توجه به تجربه کاری در بخش امنیت در سازمان های مختلف، نقطه مشترکی را در همه آنها دیدم که خواستم آن را به اشتراک بگذارم:
تمامی سازمانها چه بر روی بستر اینترنت و چه بر روی بستر ارتباطات خصوصی مانند MPLS، اینترانت و … برای اطمینان از برقراری امنیت بر روی اطلاعات تبادلی بین شعبات و زیر مجموعه های خود از تکنولوژی VPN بهره می برند که در اکثر سناریوهای موجود سه سناریو زیر به چشم می خورد:
حال اگر متخصصان شبکه بخواهند این نیازها را برآورده کنند می بایست دوره Security را که یکی از زیر شاخه های شرکت سیسکو می باشد را در سه سطح CCNA ,CCNP ,CCIE گذرانده و به هدف نایل شوند که این امر مستلزم صرف زمان و هزینه ی قابل توجه ای خواهد بود. قصد ما این است با هدف قرار دادن مبحث VPN و جمع آوری اطلاعات مربوط به این مبحث از سه دوره مذکور، راه دستیابی به هدف را در کمترین زمان ممکن به بهترین شکل فراهم آوریم.
Tunneling concept and Configuring GRE Tunnel
Introduce Virtual Private Network Technology
IPsec Components and IPsec VPN Features
Configuring Site to Site IPSec VPN Tunnel Between Cisco Routers
Understanding Cisco Dynamic Multipoint VPN – DMVPN, mGRE, NHRP
Configuring DMVPN- Hub, Spokes, mGRE Protection and Routing
Comparing Cisco VPN Technologies – Policy Based vs Route Based VPNs
Configuration Cisco VPN Client – Setup for IOS Router
مدرک عصر شبکه قابلیت ترجمه و استفاده برای امور مهاجرتی را نیز داراست. مدارک دورههای حضوری و آنلاین در این آموزشگاه هیچ تفاوتی با هم ندارند.